« Tillbaka till partners

Cowi

COWI är ett teknikkonsultföretag med 1000 medarbetare i Sverige som levererar helhetslösningar. Med ett 360 graders tänk tillhandahåller vi kvalificerade ingenjörstjänster till privata och offentliga aktörer inom miljö, infrastruktur, byggnad & fastighet samt industri. Med hjälp av vårt hållbarhetsverktyg, sustainability tool, arbetar vi från idé i tidigt skede till förvaltning för ett hållbart samhällsbyggande tillsammans med våra kunder.

Kopplat till det hållbara samhällsbyggandet arbetar vi med certifieringar som BREEAM, LEED och Miljöbyggnad men även metoden Cradle to Cradle. COWI designar hållbara och gröna byggnader som bygger på idén att husen ska ha en positiv inverkan på användarna och omvärlden, t.ex. Green Building Award vinnande Urban Mountain.

Vi arbetar i dagsläget med BREEAM Communities kopplat till två stadsdelar i Norge samt certifiering av en mängd olika byggnader i Sverige enligt BREEAM och Miljöbyggnad, både befintliga och nyproduktion.

COWI har även stor erfarenhet som hållbarhetsrådgivare bland annat med aktiveringen av Brunkebergstorg i Stockholm som pågår under sommaren och hösten 2014 och i utvecklingsarbetet av HCS tillsammans med SGBC.

Platinumpartners

Guldpartners

Silverpartners

Bronspartners

Järnpartners