« Tillbaka till inläggen

Öppna workshops ang. det svenska certifieringssystemet för hållbar stadsutveckling

9 april 2015 (Kl: 10.04)

Var med och påverka kärnan i SGBC:s certifieringssystem för hållbar stadsutveckling! Träffa branschaktörer och diskutera vilka processer och samverkansformer som krävs för att gå från vision till verkstad.

Sweden Green Building Council (SGBC) vill samla privata och offentliga aktörer och akademin för att vidareutveckla kärnan i certifieringssystemet för hållbar stadsutveckling.

Detta kommer att ske genom en workshopserie tillsammans med kommunerna Östersund, Uppsala, Västerås, Täby, Stockholm, Upplands Väsby, Järfälla, Eskilstuna, Borås, Malmö och Lund. Landsturnén gör det möjligt att testa certifieringssystemet utifrån olika lokala perspektiv och som deltagare är du med och påverkar det fortsatta utvecklingsarbetet.

Det är kostnadsfritt att delta och alla som är intresserade av stadsutvecklingsfrågor är välkomna. Dock har vi begränsat antal platser per tillfälle, så först till kvarn gäller.

Alla workshoparna pågår kl. 9.30 – 15.30, utom i Stockholm där tiderna är kl. 13:00-16.30. Workshopen i Lund kommer att ha en inriktning mot nybyggnation, och motsvarande i Malmö ett fokus på ombyggnation.

Du kan anmäla dig via länken här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.