« Tillbaka till inläggen

Webmöte 1 inspelning

23 februari 2015 (Kl: 15.00)

Den 20 februari hölls det första webmötet med information till våra samarbetspartners och möjlighet att ställa frågor via en chat-funktion. Mötet spelades in och går att se på i efterhand via följande länk:

http://sgbc.adobeconnect.com/p5shod51oqt/

För att se inspelningen behöver du ha Flash Player installerat på din dator samt trycka på ”play-knappen” nere i vänstra hörnet. Du kan scrolla i deltagarlistan och i chatten under uppspelningen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


Hi, do You know antyhing regarding computer speakers and dell computers or apple computers? If not check my blog plymouth computer repair. If You are looking for dog groomers that site recommended by national dog groomers asasniotioc.

Av: Kelli 5 år sedan