« Tillbaka till inläggen

Nästa års Sweden Green Building Conference

22 december 2014 (Kl: 02.52)

Sweden Green Building Conference 2015, SGBC15, är nästa års stora konferens om hållbart byggande och stadsutveckling. Konferensen följer Building Sustainability SGBC14, som hölls i november 2014 och hade över 900 deltagare, och kommer givetvis även nästa år att utgå från och följa upp de hetaste debatterna, samtalen och frågorna som årets konferens tog upp. Andra ämnen som tas upp är bland annat hur branschen tar till sig tankarna kring cirkulär ekonomi, hur man tar in livscykelanalyser i miljöarbetet och hur den första versionen av det svenska certifieringssystemet för hållbara stadsdelar fungerar.

SGBC15 äger rum i samband med Ekobyggmässan på Kistamässan den 30/9-1/10 2015.

Anmälan är öppen redan nu och finns på denna länk.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.