« Tillbaka till inläggen

Tidigare utredningar avseende certifiering av stadsdelar

21 november 2014 (Kl: 14.22)

På Sweden Green Building Council fortsätter arbetet med att ta fram ett svenskt certifieringssystem och kompetensprogram för hållbar stadsutveckling. Grunden till certifieringssystemet och kompetensprogrammet bygger på de resultat som har framkommit från tidigare genomförda utredningar och de 22 stadsutvecklingsprojekt som har utvärderat BREEAM Communities. Nedan finns materialet tillgängligt.

 ___________________________________________________________________________________

Rekommendation certifiering stadsdelar 2012

Befintliga områden

Skolans roll i en hållbar stadsdel

Vattenaspekter i framtida svenska certifieringssystem för hållbara stadsdelar

Mervärden och merkostnader med BREEAM Communities

HCS steg 1

 

Länk till SBUF:s hemsida för att ladda ner rapport:

 Ekosystemtjänster inom miljöcertifiering


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


Replicante Cattivo dixit:" alla cassa si mettono oggetti di poco prezzo come pile, lamoute&qtet;Veramente per le lamette che uso io devo sempre firmare un pacco di cambiali; meno male che ogni lametta me la faccio durare 4 o 5 mesi

Av: Easter 5 år sedan