« Tillbaka till inläggen

Building Sustainability SGBC14 – Nordens största konferens om hållbart byggande

4 september 2014 (Kl: 09.01)

Stockholms stad och Sweden Green Building Council väljer att slå samman de två konferenserna Building Sustainability och Sweden Green Building Conference till konferensen Building Sustainability SGBC14. Konferensen kommer att få ett bredare innehåll och vänder sig till alla som arbetar med stadsplanering, miljöfrågor och bygg- och fastighetsfrågor inom offentlig förvaltning, kommuner och näringsliv.

Konferensen äger rum på Stockholm Waterfront i Stockholm den 10-11 november 2014.

I anslutning till konferensen kommer det även att vara en utställning med det senaste inom hållbarhet och byggande. Sweden Green Building Awards delas ut i samband med konferensen på en galamiddag i Gyllene Salen i Stockholms stadshus.

Klicka här för att ta dig direkt till anmälan. Klicka här för att komma till hemsidan för SGBC14.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.