« Tillbaka till inläggen

Klimatriksdag 2014

6 June 2014 (Kl: 14.30)

I Norrköping

Vi är många som vill att klimatet ska bli en stor valfråga 2014. Hur många? Det vet vi inte än. Hundra tusen? Femhundra tusen? En miljon? Två miljoner? En sak är säker: det vimlar av initiativ för en snabb omställning runt om i landet.

Mängder av folkrörelser och nätverk är aktiva på olika sätt. Tänk om vi kunde samla ihop oss och verkligen sätta press på politikerna i valet 2014! Det hoppas vi kunna göra genom att hålla Klimatriksdag 2014 i Norrköping 6-7-8 juni. Här samarbetar Greenpeace med Naturskyddsföreningen och KFUM, för att bara nämna några av alla organisationer som står bakom.

Anmäl dig och läs mer här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


[...] hållplatsen, miljöaktuellt, ecoprofile, Jordens Vänner, Supermiljöbloggen, Ekobanken, IVL, Max Gustafsson, Vi [...]

Av: Margareta Franssons löfte till Klimatriksdagen | Grön landstingsblogg 7 år sedan

[...] hållplatsen, miljöaktuellt, [...]

Av: MP vill ha höga klimatambitioner för landstinget | Grön landstingsblogg 8 år sedan