« Tillbaka till inläggen

Cirkulära affärsmodeller och materialflöden utan avfall

19 maj 2014 (Kl: 16.11)

Välkommen på medlemsmöte i Malmö om Cradle to Cradle & Cirkulär ekonomi i byggbranschen!

Cradle to Cradle, eller cirkulär ekonomi som i grunden beskriver samma förhållningssätt, är ett starkt växande koncept i stora delar av Europa och har skapat förutsättningar för helt nya affärsmodeller där socialt- och miljömässigt ansvarstagande är förenligt med fortsatt ekonomisk tillväxt. I en cirkulär ekonomi blir dagens produkter och material morgondagens råvaror, till gårdagens priser.

Datum: Onsdag 11 juni
Plats: COWI, Södra Förstadsgatan 26, Malmö
Tid: 08:30-10:15 (kaffe och smörgås serveras från 08:00)

Läs mer och anmäl dig på Sweden Green Building Councils hemsida.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


Purtroppo è proprio la via che gli stati, eliminando Dio, si apprestano a pe&3rrrerer#82c0;.Semboa di essere tornati all’utopia marxista, in un certo senso! Finché non ritornerà la forza redentrice e profetica del cristianesimo e dei vari spiriti che sono vicini a Dio, presenti anche in alcune religioni.

Av: Katherine 5 år sedan