« Tillbaka till inläggen

Amanda Burden: How public spaces make cities work

8 maj 2014 (Kl: 14.32)

Ett TED talk på engelska där Amanda Burden förklarar hur gemensamma utrymmen får städer att fungera. Tipset kommer från Supermiljöbloggen som du kan följa här.

Mer om detta TED talk:

More than 8 million people are crowded together to live in New York City. What makes it possible? In part, it’s the city’s great public spaces – from tiny pocket parks to long waterfront promenades – where people can stroll and play. Amanda Burden helped plan some of the city’s newest public spaces, drawing on her experience as, surprisingly, an animal behaviorist. She shares the unexpected challenges of planning parks people love – and why it’s important.

Se youtube-klippet med Amanda Burdens TED talk här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.