« Tillbaka till inläggen

Värmlands klimatdag 2014

11 april 2014 (Kl: 10.40)

Välkommen att följa med en bit på resan till ett fossilfritt Sverige, en resa som började i Värmland för fem år sedan. Det blir en dag där både det nationella och regionala klimatarbetet står i fokus. En dag där vi tillsammans med it- och energiminister Anna-Karin Hatt diskuterar vad vi i Värmland kan göra för att driva på det nationella klimatarbetet och där vi berättar vad vi redan har gjort inom transportområdet och inom hållbart byggande.
Värmlands klimatdag är ett samarrangemang av Region Värmland och Länsstyrelsen Värmland och leds av Mattias Goldmann, VD på Fores, den gröna liberala tankesmedjan.

Datum: torsdag 22 maj

Plats: Karlstads CCC

Tid: 8.45 – 16.00

 

Mer information och länk till anmälan finns här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.