« Tillbaka till inläggen

Stadsutveckling på Stadsmuséet i Stockholm

24 april 2014 (Kl: 10.23)

Baserad på en sann historia. Utställningen ger en introduktion till stadens utveckling från ett litet samhälle till dagens storstad. Utställningen berättar med hjälp av bilder, filmer, modeller och miljöer.

Modellerna av staden berättar om hur det sett ut och vad som hänt. Här kan man se delar av det som fanns. Till exempel Norrmalm på 1600-talet och Slottet Tre kronor före branden. Andra modeller berättar om modernare tider som hur kvarteret Cepheus i Gamla stan såg ut i slutet av 1800-talet eller kvarteret Göta Ark mellan Repslagargatan och Skaraborgsgatan som på 1930-talet fick ge plats för den nya och då moderna genomfartsleden Södergatan.

Läs mer om utställningen här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


gift card 转讬拽 讛转讬拽讬诐 诪转谞讜转 诇注讜讘讚讬诐 only shirt damen heine coole bademode 转谞讜专讬 讗驻讬讬讛 讝讗驻 讛砖讜讜讗转 诪讞讬专讬诐 诪砖拽驻讬 砖诪砖 专讜讚讬 驻专讜讙 拽讟 讚讙诐 tralyx http://www.khelgoa.com/rotterdam_westby/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%a9%d7%9e%d7%a9-%d7%a8%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%92-%d7%a7%d7%98-%d7%93%d7%92%d7%9d-tralyx

Av: 诪砖拽驻讬 砖诪砖 专讜讚讬 驻专讜讙 拽讟 讚讙诐 tralyx 2 år sedan

air max 97 all blanca mens nike patrol boots skechers microburst slip on nike air max 97 off white menta nike air zoom vomero 13 ladies zapatos para correr negra y plateado gowns with sleeves adidas b42199 2020 yeezy blanca roja mesh top vestido philipp plein sneakers blanca pleten媒 zavinovaci svetrik mami mel铆rkovan媒 svetlo modr媒 http://www.alsahafee.com/jihoafrick茅m/pleten%c3%bd-zavinovaci-svetrik-mami-mel%c3%adrkovan%c3%bd-svetlo-modr%c3%bd

Av: pleten媒 zavinovaci svetrik mami mel铆rkovan媒 svetlo modr媒 2 år sedan

kohls semi formal womens dresses 2020 clear nike shoes buy pink jacket lynn bracelet femme en argent 925 plaqu茅 bijoux pas cher vente seule simple et fantaisie vans sk8 hi rose p锚che sac travers homme polo lacoste marron homme promotion chaussures de basket pas cher vente chaussures boohoo holiday shop karen millen ascot collection 2019 plus size formal wear di linea abiti da sposa cheongsam 茅pingl茅 sur looks http://www.banglartimes.com/freesail/%c3%a9pingl%c3%a9-sur-looks

Av: 茅pingl茅 sur looks 2 år sedan

womens training shoes 2016womens adidas c77124womens vans atwood hi sneakerscheapest place to buy trainers 锌邪谢褜褌芯 褔械褉械褕薪褟 褕械褉褋褌褟薪芯械 芯斜褗械屑薪褘泄 泻芯泻芯薪 褋懈褉械薪械胁褘泄 http://www.domtv24.ru/villeplatte/%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d1%82%d0%be-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d1%88%d0%bd%d1%8f-%d1%88%d0%b5%d1%80%d1%81%d1%82%d1%8f%d0%bd%d0%be%d0%b5-%d0%be%d0%b1%d1%8a%d0%b5%d0%bc%d0%bd%d1%8b%d0%b9-%d0%ba%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bd-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d1%8b%d0%b9

Av: 锌邪谢褜褌芯 褔械褉械褕薪褟 褕械褉褋褌褟薪芯械 芯斜褗械屑薪褘泄 泻芯泻芯薪 褋懈褉械薪械胁褘泄 2 år sedan

asics gel pulse hommechaussette promocoque iphone 6 ssite de vetement moins cher chiavetta usb 32 gb chiavette usb pen drive penna usb mini pendrive usb 3.0 pennetta usb portatile memoria usb http://www.aiscircle.com/seasons/chiavetta-usb-32-gb-chiavette-usb-pen-drive-penna-usb-mini-pendrive-usb-3.0-pennetta-usb-portatile-memoria-usb

Av: chiavetta usb 32 gb chiavette usb pen drive penna usb mini pendrive usb 3.0 pennetta usb portatile memoria usb 2 år sedan

faldas de cuero de mujer gucci falda compara 13 productos ycomprar bolsos de compras moda estampados florales mujerfarfetch sand谩lia gucci cruise branca vintage de grife tachas nylon couro com cristais aplica莽茫ozapatillas gucci unisex importado buena calidad envio gratis slovensko jasne zdolalo ve木k煤 n谩dej na postup 啪ije http://www.linkberita.com/alimolina/slovensko-jasne-zdolalo-ve%c4%bek%c3%ba-n%c3%a1dej-na-postup-%c5%beije

Av: slovensko jasne zdolalo ve木k煤 n谩dej na postup 啪ije 2 år sedan

buy speedway child pedal trike tricycle onlinedaiwa steez a tw 1016shl 7.1 1 gear ratio left hand baitcast reeldji mavic pro for photography pocket drone dji mavic drone uav long flight timeroad bikes giant tcr advanced pro 1 disc ciaopanic typy cilocala 銈枫儹銈兗銉┿儶銉ャ儍銈偟銉冦偗s http://www.mild-enterprise.com/glenjean/ciaopanic-typy-cilocala-%e3%82%b7%e3%83%ad%e3%82%ab%e3%83%bc%e3%83%a9%e3%83%aa%e3%83%a5%e3%83%83%e3%82%af%e3%82%b5%e3%83%83%e3%82%afs

Av: ciaopanic typy cilocala 銈枫儹銈兗銉┿儶銉ャ儍銈偟銉冦偗s 2 år sedan

Köp Original Svenska körkort, Pass (michael4william111@gmail.com)) (+237674898894) ID-kort, IELTS TOEFL, Visa, Födelseattest, Skola Diplomer, Vigselcertifikat, US Greencard, Ssn och många andra dokument..WhatsApp... +237674898894 Skype... doculink11 NB: Vi gör detta för att hjälpa människor som befinner sig i kritiska situationer och vill resa snarast. Ansöka om riktiga register pass, visum, Driving License, ID-KORT, vigselbevis, diplom m.m. för sälj. Pass, medborgarskap, ID-kort, körkort, examensbevis, examina, certifikat-tjänst som är tillgänglig. Turist och business visumtjänster tillgängliga för invånarna i alla 50 stater och alla nationaliteter globalt. Vi är unika producenter av autentiska högkvalitativa pass, riktiga äkta Data Base registrerade och oregistrerade pass och andra medborgarskap dokument. Vi kan garantera dig en ny identitet från en ren ny äkta födelseattest, ID-kort, körkort, pass, Social trygghet kort med SSN, kredit filer, och kreditkort, skola diplom, skola grader allt i ett helt nytt namn emitterade och registrerade i regeringen databassystemet. Vi använder högkvalitativ utrustning och material för att producera äkta och förfalskade dokument. Alla hemliga funktioner av riktiga pass dubbleras noggrant för våra registrerade och oregistrerade dokument. Vi är unika producent av kvalitet falska och äkta handlingar. Vi erbjuder endast ursprungliga högkvalitativa registrerade och oregistrerade pass, förarens licenser, ID-kort, stämplar, visum, School diplom och andra produkter för ett antal länder som: USA, Australien, Belgien, Brasilien, Kanada, italienska, Finland, Frankrike, Tyskland, Israel, Mexiko, Nederländerna, Sydafrika, Spanien, Sverige, etc. KONTAKTA VÅRA SUPPORTRAR Kontakta oss på >>>>>>>>>>> michael4william111@gmail.com Allmän Support >>>>>>>>>>>> michael4william111@gmail.com WhatsApp... +237674898894 Ring oss på... +237674898894 SKYPE:... doculink11 BESTÄLL NÅGRA UNIVERSELLA DOKUMENT DINA BEHOV • PASS • ID-kort • Social security-kort • Förare licenser • Kanada kort • USA kort • Studentkort • Internationella kort • Privat kort • Antagandet certifikat • Dop certifikat • Personbevis • Dödsattester • Skilsmässa certifikat • Vigselbevis • Anpassade certifikat • High School diplom • G.E.D. diplom • Home School diplom • College grader • Högskoleexamen • Handel skicklighet certifikat • Validera SSN nummer • Amerikanska gröna kort • Falska dollar/euro • Spion produkter • Röst växlare • Hjälpmedel • Osynligt bläck • DMV rekord förfrågan • Bakgrund kontrollera • Undersöka någon KONTAKTA VÅRA SUPPORTRAR Kontakta oss på >>>>>>>>>>>>>>>> michael4william111@gmail.com Allmän Support >>>>>>>>>>>>.>>>> michael4william111@gmail.com WhatsApp.............. +237674898894 Ring oss på........... +237674898894 SKYPE:... doculink11 Registrerade och oregistrerade pass av alla länder. Visum, biometriska pass, grader, drivrutiner license,I.D kort. Utbildning certifikat M GCSE, A-nivå, High School Diplom certifikat, GMAT, MCAT, och LSAT konstruktionskontroll, nyhet födelse, äktenskap och död certifikat nyhet pass och ny identitet paket, replikerade, riktiga examina/examensbevis från mest eftergymnasial institutioner från hela världen (vi har över 3000 mallar på fil) alla utformade för att se 100% identisk med originalet. Anpassad utskrift (om vi inte redan har mallen på fil – helt enkelt maila oss en kopia och vi kan göra några förändringar eller ändringar enligt dina anvisningar) medborgarskap, identifikation, identitet, .second, dokument, diplomatiska, nationalitet, hur, var, få, erhålla, Köp, köpa, göra, bygga ett pass, ID-brittisk, Honduras, Storbritannien, USA, oss Kanada, kanadensisk, utländska, visum, Swiss, kort, ids, dokument KÖP RIKTIGA DOKUMENT våra kontakter ingår ex privatdetektiver, konsulat, högt uppsatta regeringen personalens och erfarna rutinerade experter, vi har fasta anslutningar med högre personalens på alla områden av riktiga register dokument och pass förändring i dessa länder som är kopplade till byråns pass i varje av dessa länder och med hjälp av sina anslutningar, alla våra klienter som efterfrågar någon medborgarskap handling eller pass från alla länder är 100% säker samt garanteras att få mycket hög kvalitet verklig äkta registrerade dokument som kan aldrig identifieras som fake!! Ens inte en expertis anpassad tjänsteman eller maskin kan någonsin att diktera dokumentet som falska eftersom dokumentet är inte annorlunda från verkliga regeringen utfärdat! Alla våra verkliga äkta data registrerade medborgarskap basdokument har dina personuppgifter som registrerats i data bas systemet och 100% maskin läsbar. Känn dig fri att få ytterligare detaljerad information om våra tjänster. Hoppas att hitta ett sätt att samarbeta med dig. Om någon av dessa produkter intresserar dig, är du välkommen att kontakta oss. Vi ger dig vårt bästa pris vid receival av din detaljerade förfrågan. SKYPE:... doculink11 Köp Original Svenska körkort, Pass (michael4william111@gmail.com)) (+237674898894) ID-kort, IELTS TOEFL, Visa, Födelseattest, Skola Diplomer, Vigselcertifikat, US Greencard, Ssn och många andra dokument..WhatsApp... +237674898894 Skype... doculink11 NB: Vi gör detta för att hjälpa människor som befinner sig i kritiska situationer och vill resa snarast. Ansöka om riktiga register pass, visum, Driving License, ID-KORT, vigselbevis, diplom m.m. för sälj. Pass, medborgarskap, ID-kort, körkort, examensbevis, examina, certifikat-tjänst som är tillgänglig. Turist och business visumtjänster tillgängliga för invånarna i alla 50 stater och alla nationaliteter globalt. Vi är unika producenter av autentiska högkvalitativa pass, riktiga äkta Data Base registrerade och oregistrerade pass och andra medborgarskap dokument. Vi kan garantera dig en ny identitet från en ren ny äkta födelseattest, ID-kort, körkort, pass, Social trygghet kort med SSN, kredit filer, och kreditkort, skola diplom, skola grader allt i ett helt nytt namn emitterade och registrerade i regeringen databassystemet. Vi använder högkvalitativ utrustning och material för att producera äkta och förfalskade dokument. Alla hemliga funktioner av riktiga pass dubbleras noggrant för våra registrerade och oregistrerade dokument. Vi är unika producent av kvalitet falska och äkta handlingar. Vi erbjuder endast ursprungliga högkvalitativa registrerade och oregistrerade pass, förarens licenser, ID-kort, stämplar, visum, School diplom och andra produkter för ett antal länder som: USA, Australien, Belgien, Brasilien, Kanada, italienska, Finland, Frankrike, Tyskland, Israel, Mexiko, Nederländerna, Sydafrika, Spanien, Sverige, etc. KONTAKTA VÅRA SUPPORTRAR Kontakta oss på >>>>>>>>>>> michael4william111@gmail.com Allmän Support >>>>>>>>>>>> michael4william111@gmail.com WhatsApp... +237674898894 Ring oss på... +237674898894 SKYPE:... doculink11 BESTÄLL NÅGRA UNIVERSELLA DOKUMENT DINA BEHOV • PASS • ID-kort • Social security-kort • Förare licenser • Kanada kort • USA kort • Studentkort • Internationella kort • Privat kort • Antagandet certifikat • Dop certifikat • Personbevis • Dödsattester • Skilsmässa certifikat • Vigselbevis • Anpassade certifikat • High School diplom • G.E.D. diplom • Home School diplom • College grader • Högskoleexamen • Handel skicklighet certifikat • Validera SSN nummer • Amerikanska gröna kort • Falska dollar/euro • Spion produkter • Röst växlare • Hjälpmedel • Osynligt bläck • DMV rekord förfrågan • Bakgrund kontrollera • Undersöka någon KONTAKTA VÅRA SUPPORTRAR Kontakta oss på >>>>>>>>>>>>>>>> michael4william111@gmail.com Allmän Support >>>>>>>>>>>>.>>>> michael4william111@gmail.com WhatsApp.............. +237674898894 Ring oss på........... +237674898894 SKYPE:... doculink11 Registrerade och oregistrerade pass av alla länder. Visum, biometriska pass, grader, drivrutiner license,I.D kort. Utbildning certifikat M GCSE, A-nivå, High School Diplom certifikat, GMAT, MCAT, och LSAT konstruktionskontroll, nyhet födelse, äktenskap och död certifikat nyhet pass och ny identitet paket, replikerade, riktiga examina/examensbevis från mest eftergymnasial institutioner från hela världen (vi har över 3000 mallar på fil) alla utformade för att se 100% identisk med originalet. Anpassad utskrift (om vi inte redan har mallen på fil – helt enkelt maila oss en kopia och vi kan göra några förändringar eller ändringar enligt dina anvisningar) medborgarskap, identifikation, identitet, .second, dokument, diplomatiska, nationalitet, hur, var, få, erhålla, Köp, köpa, göra, bygga ett pass, ID-brittisk, Honduras, Storbritannien, USA, oss Kanada, kanadensisk, utländska, visum, Swiss, kort, ids, dokument KÖP RIKTIGA DOKUMENT våra kontakter ingår ex privatdetektiver, konsulat, högt uppsatta regeringen personalens och erfarna rutinerade experter, vi har fasta anslutningar med högre personalens på alla områden av riktiga register dokument och pass förändring i dessa länder som är kopplade till byråns pass i varje av dessa länder och med hjälp av sina anslutningar, alla våra klienter som efterfrågar någon medborgarskap handling eller pass från alla länder är 100% säker samt garanteras att få mycket hög kvalitet verklig äkta registrerade dokument som kan aldrig identifieras som fake!! Ens inte en expertis anpassad tjänsteman eller maskin kan någonsin att diktera dokumentet som falska eftersom dokumentet är inte annorlunda från verkliga regeringen utfärdat! Alla våra verkliga äkta data registrerade medborgarskap basdokument har dina personuppgifter som registrerats i data bas systemet och 100% maskin läsbar. Känn dig fri att få ytterligare detaljerad information om våra tjänster. Hoppas att hitta ett sätt att samarbeta med dig. Om någon av dessa produkter intresserar dig, är du välkommen att kontakta oss. Vi ger dig vårt bästa pris vid receival av din detaljerade förfrågan. SKYPE:... doculink11

Av: bankydull 3 år sedan

Köp körkort, pass, (michael4william111@gmail.com)) (+237674898894) ID-kort, IELTS TOEFL, Visa, Födelseattest, Skola Diplomer, Vigselcertifikat, US Greencard, Ssn och många andra dokument.WhatsApp... +237674898894 Skype... doculink11 NB: Vi gör detta för att hjälpa människor som befinner sig i kritiska situationer och vill resa snarast. Ansöka om riktiga register pass, visum, Driving License, ID-KORT, vigselbevis, diplom m.m. för sälj. Pass, medborgarskap, ID-kort, körkort, examensbevis, examina, certifikat-tjänst som är tillgänglig. Turist och business visumtjänster tillgängliga för invånarna i alla 50 stater och alla nationaliteter globalt. Vi är unika producenter av autentiska högkvalitativa pass, riktiga äkta Data Base registrerade och oregistrerade pass och andra medborgarskap dokument. Vi kan garantera dig en ny identitet från en ren ny äkta födelseattest, ID-kort, körkort, pass, Social trygghet kort med SSN, kredit filer, och kreditkort, skola diplom, skola grader allt i ett helt nytt namn emitterade och registrerade i regeringen databassystemet. Vi använder högkvalitativ utrustning och material för att producera äkta och förfalskade dokument. Alla hemliga funktioner av riktiga pass dubbleras noggrant för våra registrerade och oregistrerade dokument. Vi är unika producent av kvalitet falska och äkta handlingar. Vi erbjuder endast ursprungliga högkvalitativa registrerade och oregistrerade pass, förarens licenser, ID-kort, stämplar, visum, School diplom och andra produkter för ett antal länder som: USA, Australien, Belgien, Brasilien, Kanada, italienska, Finland, Frankrike, Tyskland, Israel, Mexiko, Nederländerna, Sydafrika, Spanien, Sverige, etc. KONTAKTA VÅRA SUPPORTRAR Kontakta oss på >>>>>>>>>>> michael4william111@gmail.com Allmän Support >>>>>>>>>>>> michael4william111@gmail.com WhatsApp... +237674898894 Ring oss på... +237674898894 SKYPE:... doculink11 BESTÄLL NÅGRA UNIVERSELLA DOKUMENT DINA BEHOV • PASS • ID-kort • Social security-kort • Förare licenser • Kanada kort • USA kort • Studentkort • Internationella kort • Privat kort • Antagandet certifikat • Dop certifikat • Personbevis • Dödsattester • Skilsmässa certifikat • Vigselbevis • Anpassade certifikat • High School diplom • G.E.D. diplom • Home School diplom • College grader • Högskoleexamen • Handel skicklighet certifikat • Validera SSN nummer • Amerikanska gröna kort • Falska dollar/euro • Spion produkter • Röst växlare • Hjälpmedel • Osynligt bläck • DMV rekord förfrågan • Bakgrund kontrollera • Undersöka någon KONTAKTA VÅRA SUPPORTRAR Kontakta oss på >>>>>>>>>>>>>>>> michael4william111@gmail.com Allmän Support >>>>>>>>>>>>.>>>> michael4william111@gmail.com WhatsApp.............. +237674898894 Ring oss på........... +237674898894 SKYPE:... doculink11 Registrerade och oregistrerade pass av alla länder. Visum, biometriska pass, grader, drivrutiner license,I.D kort. Utbildning certifikat M GCSE, A-nivå, High School Diplom certifikat, GMAT, MCAT, och LSAT konstruktionskontroll, nyhet födelse, äktenskap och död certifikat nyhet pass och ny identitet paket, replikerade, riktiga examina/examensbevis från mest eftergymnasial institutioner från hela världen (vi har över 3000 mallar på fil) alla utformade för att se 100% identisk med originalet. Anpassad utskrift (om vi inte redan har mallen på fil – helt enkelt maila oss en kopia och vi kan göra några förändringar eller ändringar enligt dina anvisningar) medborgarskap, identifikation, identitet, .second, dokument, diplomatiska, nationalitet, hur, var, få, erhålla, Köp, köpa, göra, bygga ett pass, ID-brittisk, Honduras, Storbritannien, USA, oss Kanada, kanadensisk, utländska, visum, Swiss, kort, ids, dokument KÖP RIKTIGA DOKUMENT våra kontakter ingår ex privatdetektiver, konsulat, högt uppsatta regeringen personalens och erfarna rutinerade experter, vi har fasta anslutningar med högre personalens på alla områden av riktiga register dokument och pass förändring i dessa länder som är kopplade till byråns pass i varje av dessa länder och med hjälp av sina anslutningar, alla våra klienter som efterfrågar någon medborgarskap handling eller pass från alla länder är 100% säker samt garanteras att få mycket hög kvalitet verklig äkta registrerade dokument som kan aldrig identifieras som fake!! Ens inte en expertis anpassad tjänsteman eller maskin kan någonsin att diktera dokumentet som falska eftersom dokumentet är inte annorlunda från verkliga regeringen utfärdat! Alla våra verkliga äkta data registrerade medborgarskap basdokument har dina personuppgifter som retterligare detaljerad information om våra tjänster. Hoppas att hitta ett sätt att samarbeta med dig. Om någon av dessa produkter intresserar dig, är du välkommen att kontakta oss. Vi ger dig vårt bästa pris vid receival av din detaljerade förfrågan. SKYPE:... doculink11

Av: bankydull 4 år sedan

tis.co.jp

Av: Jayna 5 år sedan

Now that's suletb! Great to hear from you.

Av: Missy 5 år sedan

I have viewed that smart real estate agents all over the place are warming up to FSBO Marketing and adstierving. They are seeing that it’s more than just placing a sign post in the front yard. It’s really concerning building interactions with these dealers who someday will become buyers. So, if you give your time and effort to helping these traders go it alone – the “Law regarding Reciprocity" kicks in. Great blog post.

Av: Cami 5 år sedan