« Tillbaka till inläggen

Videoklipp om HCS-projektet med intervjuer och föredrag

16 april 2014 (Kl: 13.19)

Nu finns en samling filmklipp med intervjuer och föredrag från HCS-projektet tillgängliga! Följ uppstarten av projektet i form av workshops, projektbeskrivningar och intervjuer. Lär dig mer om BREEAM Communities, hållbarhetscertifiering av stadsdelar och Nordic Built.

Du hittar videoklippen här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


I am glad you were blessed. I visited your site and want to thank you for adding me to your blog roll. Just because I know you appreciate him, I wanted to tell you that Brother Paul W. and I are good friends. Also I apreeciatpd your last blog post. I know a little about bad health. My wife gave me a kidney in 1992. God bless. MM

Av: Gertie 5 år sedan