« Tillbaka till inläggen

Nominerade till BREAAM Awards 2014: Brf Ankarparken 1 i Malmö

25 april 2014 (Kl: 11.51)

På Ecobyggmässan i London i mars var det svenska byggprojektet  Brf Ankarparken 1 nominerat  till tävlingen BREEAM Award 2014. Nomineringen grundar sig bland annat på alla gröna lösningar. Bland dessa kan nämnas gröna väggar, sedumtak, solpaneler, gemensamma takterrasser, odlingslådor, bilpool, fågelholkar, återvinning av värmen i ventilationen, solfångare och fjärrvärme.

Bakom Brf Ankarparken står byggföretaget Hökerum Bygg AB och deras vision var att skapa något hållbart som skulle vara rikt på grönska, samt ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart. Projektet är BREEAM retail -certifierat och uppnår klassen Excellent.

Läs mer om BREEAM Awards 2014 här.
 
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.