« Tillbaka till inläggen

Sustainability Day 2014

3 mars 2014 (Kl: 13.12)

Den 7 maj är du välkommen till Waterfront Congress Centre i Stockholm och norden största konferens om hållbara affärer. Under en heldag diskuteras hållbarhet med inspirerande talare och tunga beslutsfattare.

Konferensen fokuserar i år på bolagen som leder utvecklingen mot hållbara och lönsamma affärsmodeller. Fokuset är helt och hållet inställt på att möta hållbarhet och omställningen ur vd och företagsledningens perspektiv och ge dig det senaste inom affärsstrategier, nya affärsmodeller och innovation. Programmet utgår ifrån UN Global Compact – Accenture CEO Study on Sustainability 2013, världens största studie kring vd:ar och hållbarhet.

Kom och nätverka med de främsta företagsledarna, miljö- och hållbarhetsproffsen, de unga framtidsrösterna, innovatörerna, forskarna och politikerna!

Mer information samt registrering

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.