« Tillbaka till inläggen

Innovativ parkering: Efterlysning av erfarenheter!

28 mars 2014 (Kl: 11.52)

Vid Storsjöns strand i Östersund håller just nu en ny stadsdel på att planeras. Det nya området, som heter Storsjö Strand, ska växa fram under kommande år och just nu planeras för den första etappen. Området har en tydlig hållbarhetsinriktning och har ett gediget hållbarhetsprogram som används av kommun, byggherrar, energibolag och andra intressenter i en gemensam arbetsprocess.

Projektgruppen diskuterar just nu hur parkeringen ska hanteras i området. Är det möjligt att synliggöra kostnaden för parkeringsplatser genom att skilja på kostnaden för bostaden och parkeringsplatsen? Det är av den anledningen vi nu frågar er om tips och erfarenheter från innovativa parkeringslösningar.

Hör gärna av er till Fredrik Frensborg(fredrik.frensborg@wspgroup.se), hållbarhetssamordnare för projektet, eller Elin Salomonsson(elin.salomonsson@wspgroup.se), biträdande hållbarhetssamordnare, om du har någon nyttig erfarenhet kring 3D-bildning, parkeringskostnader eller annat. En uppföljning på temat innovativ parkering kommer sedan att publiceras här på hållplatsen, baserat på era tips och erfarenheter.

För att läsa mer om projektet Storsjö Strand besök hemsidan http://storsjostrand.ostersund.se/


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


That's a wise answer to a tricky quieston

Av: Janisa 5 år sedan