« Tillbaka till inläggen

BREEAM Communities-kurserna genomförda

21 oktober 2013 (Kl: 13.04)

Nu är de två heldagskurserna samt assessorutbildningen för BREEAM Communities genomförda. Innan betatestningen av BREEAM Communities startar valde SGBC att bjuda över BRE från England, för att arrangera två heldagskurser och en assessorutbildning (3 dagar). Alla var välkomna att gå kursen, oavsett om man är med i en betatestgrupp eller inte. Heldagskurserna i Malmö (14 oktober) och Stockholm (18 oktober) gav en bra överblick av BREEAM Communities. För de som önskade mer detaljerad kunskap genomfördes 3-dagsutbildningen i Stockholm (15 – 17 oktober). Helen Pineo, som ansvarar för BREEAM Communities, var med som kursansvarig och föreläsare på samtliga kurser. Lovisa Kihlborg och Anders Nilsson på White medverkade för att beskriva kopplingen till den svenska planprocessen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.