« Tillbaka till inläggen

Vallastaden i Linköping har Sveriges bästa samverkan

12 september 2013 (Kl: 10.38)

Stort grattis till Vallastaden i Linköping som vann priset i Green Building Awards, kategorin samverkan och engagemang kring hållbar stadsutveckling. Pristutdelningen skedde vid en gala på Operakällaren i Stockholm den 11 september. Sweden Green Building Council gratulerar Linköpings kommun, OkiDoki! Arkitekter, LinköpingsExpo och Linköpings universitet. De som tog emot priset var:

  • Rickard Stark, Partner OkiDoki! Arkitekter AB
  • Muharrem Demirok, Kommunalråd Linköpings kommun
  • Tommy Hultin, VD LinköpingsExpo AB
  • Karolina Ganhammar, Universitetsarkitekt Linköpings universitet

 

Motiveringen lyder:
”En samverksprocess med tydligt helhetsperspektiv, hög ambitionsnivå och strävan efter mångfald och innovation. Med markanvisning som instrument skapas förutsättningar för nytänkande kring utformning, genomförande  och förvaltning. Vallastaden andas engagemang!”


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.