« Tillbaka till inläggen

Material inför workshops om hållbar stadsutveckling (uppdaterad 9 april)

9 april 2015 (Kl: 10.50)

Inför workshoparna som skrevs om i ett tidigare inlägg (Öppna workshops ang. det svenska certifieringssystemet för hållbar stadsutveckling) finns det nu förberedelsematerial i form av en film och ett par dokument. Alla som deltar i workshoparna bör se filmen där Ann-Kristin Belkert kort berättar om de kärnfrågor som arbetats fram samt syftet med workshoparna. Filmen nås via den översta länken nedan och är drygt 13 minuter lång. Nedan finns även mer information om förberedelser inför workshoparna, samt dokumentet med kärnfrågor att ladda ner. All info har även gått ut per mail till anmälda deltagare till workshoparna. Önskar du delta i kommande workshopar finner du all nödvändig information i det tidigare inlägget som nämndes ovan.

http://sgbc.adobeconnect.com/p7tigwp95xh/​ (uppdaterad version 9 april)

Förberedelser workshop (uppdaterad version 9 april)

Utkast kärnfrågor (uppdaterad version 9 april)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.