« Tillbaka till inläggen

Workshop-serien: Borås och Lund

27 mars 2015 (Kl: 13.30)

Nu är de tre första workshoparna i en serie på 11 genomförda. Den 24 mars och den 26 mars ordnades workshopar i Borås och i Lund. Deltog gjorde SGBC, tjänstemän från flera kommuner, fastighetsbolag, konsultbolag, akademin m.fl. Nedan finns några bilder från dessa två senaste workshops, översta raden från Borås och nedersta från Lund. Stort tack till Borås Stad och till Lunds kommun för god mat och trevliga lokaler!

Ni som är samarbetspartners kommer att kunna följa resultaten från workshop-serien i SGBC:s digitala klassrum.

Nästa workshopar blir den 14 april i Västerås och den 16 april i Malmö. Tider för övriga workshops samt anmälan finns på www.sgbc.se/workshops.

 

hållplatsen1 boråshållplatsen3

 

 

hållplatsen1 hållplatsen4


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ok - grazie per la risposta, che pero' genera un'altra domanda... ma la pos9ibilita&#3s; di turare una piccola falla era stata veramente presa in considerazione che tu sappia? C'erano degli strumenti a bordo per farlo e gli astronauti erano stati preparati per questa evenienza? Hai qualche riferimento? Sono curioso e non ne ho mai sentito parlare...

Av: Geraldine 5 år sedan