« Tillbaka till inläggen

Påverka Nordic Built 2.0 den 8 april – anmäl dig nu

3 februari 2014 (Kl: 09.11)

Nordic Innovation håller på att planera Nordic Built 2.0, som kommer handla om ”Smart cities and sustainable communities”. De planerar nu workshops i april i samtliga nordiska länder, där man få vara med och tycka till om hur denna satsning ska se ut. Som vi har berättat om tidigare har de nordiska Green Building Councils fått medel från Nordic Built för att tillsammans med kommuner, högskolor, företag m.fl. utveckla ett nordiskt ramverk för hållbar stadsutveckling. Vi ser mycket positivt på Nordic Built 2.0 och fokus på hållbara och smarta städer och stadsdelar. Mer information om det nordiska ramverket kommer senare. Ta chansen och var med och påverka utformningen av Nordic Built 2.0. Anmäl dig till workshopen i Stockholm den 8 april och läs mer om Nordic Built 2.0 här.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.